+383 45 838 384

DP Partners – Cilësi e shkëlqyer

Besueshmëri · Kreativitet · Përkushtim

KUSH JEMI NE ?

DP & Partners “një emër që ju i besoni” është sllogani që po percjell tanimë po thuajse katër vite kompanin dp partners duke theksuar vlerën e klientëve të saj.

Dp partners një emer i ri në industrin e ndërtimit me koncept të ri dhe bashkëkohor që në vete përmban një grup të kuadrove me përvoj të gjatë në këtë industri nën udheheqjen e Durim Prishtinës, një emër i njohur dhe me përvoj mbi 20 vjeqare.

Të gjitha projektet janë të ndërtura dhe projektuara në zona të urbanizuara dhe konfort lejeve dhe standardeve të ndërtimit .Të gjitha objektet projektohen dhe ekzekutohen nga një grup profesional i arkitektëve, inxhiniereve , menaxhim profesional dhe grup profesional të gjitha fazave duke u kujdesur deri në detajin më të vogël , gjë që garanton suksesin tonë për sot dhe të ardhmen .

20+

VITE

100,000

M2

5

Lokacione

500+

Marrëveshje

3500+

Staf

9

Fusha Operimi

20+

VITE

500+

Marrëveshje

9

Fusha Operimi

100,000

M2

3500+

Staf

5

Lokacione

Misioni dhe Vizioni

Misioni ynë është të jemi kompania udhëheqëse në Kosovë dhe rajon, duke dizajnuar dhe realizuar projekte që përmbushin standardet ndërkombëtare dhe ndihmojnë klientët tanë në arritjen e ëndrrave të tyre.
Vizioni ynë është të krijojmë ndërtime unike me zgjidhje arkitekturore inovative, që do të rezistojnë kohës dhe do të lënë gjurmat e tyre për pasardhësit tanë në Kosovë dhe rajon. Ne fokusohemi në qëndrueshmëri, funksionalitet dhe bukuri.

Historia jonë

DP Partners është një kompani e ndërtimit në Kosovë që është e përkushtuar për të krijuar projekte të ndryshme dhe të shquara në fushën e ndërtimit. Me një ekip të kualifikuar dhe të përvojuar, DP Partners është një emër i njohur në tregun e ndërtimit.
Një aspekt tjetër i rëndësishëm është angazhimi i DP Partners ndaj partneritetit të ndërsjellë dhe bashkëpunimit të ngushtë me klientët e tyre. Ata përqëndrohen në të kuptuarit dhe përfshirjen e klientëve në çdo fazë të projekteve të tyre, duke siguruar që nevojat dhe qëllimet e tyre të përmbushen në mënyrë të plotë.

500+

Marrëveshje

3500+

Staf

PRODHIMI

Zgjedh BANESEN

GALERIA

Një emër që ju i besoni!

PROJEKTET