+383 45 838 384

BETONIMI

Themeli i qëndrueshëm fillon me përzgjedhjen e lëndëve me cilësi. Për të siguruar zgjedhjen e duhur, çdo detaj është mbikqyrur me dedikim dhe kujdes të shtuar. Procesi ynë i përzierjes fokusohet në përzierjen perfekte të ujit, çimentos dhe agregateve, duke i shndërruar përbërësit e përpunuar në një kanavacë cilësore.

Dizajnet elegante fillojnë të marrin formë në procesin e shtrirjes së betonit.

Me kohë, betoni fillon të ngurtësohet dhe të marrë formën e duhur, duke siguruar themelin e fortë që do t’i qëndrojë provës së kohës.

Këtu fillon gjithçka.

Galeria