+383 45 838 384

DP PARTNERS

Një emër që ju i besoni!

DP Partners

Një emër që ju i besoni!

Blej banesë PA KAMATË, me pagesë deri në 10 VITE në PRISHTINË...

30%

Pjesëmarrja

0%

KAMATA

10

VITE

70%

Pagesa mujore

PROJEKTET

Rreth nesh

Një koncept i ri që i ka munguar tregut kosovarë e i cili do të përmbush një partneritet të ndershëm dhe profesional në secilin aspekt..

Ju prezantojmë emrin më të ri në industrinë e ndërtimit, “DP Partners,” i cili në vetvete përmban një grup kuadrash me përvojë të gjatë në këtë industri. Ky grup drejtohet nga Durim Prishtina, një emër i njohur me përvojë 20-vjeçare si bashkëthemelues dhe drejtor ekzekutiv i ndërmarrjes së njohur NTN Tregtia.

Ky është një koncept i ri që mungon në tregun kosovar dhe do të sjellë një partneritet të ndershëm dhe profesional në çdo aspekt.

20+

VITE

100,000

M2

5

Lokacione

500+

Marrëveshje

3500+

Staf

9

Fusha Operimi

20+

VITE

500+

Marrëveshje

9

Fusha Operimi

100,000

M2

3500+

Staf

5

Lokacione

Prodhimi

Galeria

Dëshironi të bleni apartament?

Shiko mundësitë që ne ofrojmë!

Një koncept i ri që i ka munguar tregut kosovarë e i cili do të përmbush një partneritet të ndershëm dhe profesional në secilin aspekt..

DP Partners synon të sjellë inovacion dhe cilësi në çdo projekt të saj. Përkujdeset për kërkesat dhe nevojat e klientëve, duke ofruar zgjidhje të personalizuara dhe partneritet të ndërlikuara. Me një vizion të qartë dhe përkushtim ndaj cilësisë, DP Partners është gati të shpërblejë besimin e klientëve dhe të ndërtojë projekte të jashtëzakonshme.

Në një treg të ndryshueshëm si ai i ndërtimit, DP Partners është një emër që do të ndikojë në rrugën se si kryhen projektet në Kosovë. Me një ekip të përgatitur dhe të pasionuar, ky emër do të jetë sinonim i suksesit dhe cilësisë në ndërtim.

Offices Map